reklama

Najjasnejší pokutový kop ostal neodpískaný

zobraziť viac ↓
mato198 34 473 videní

Neuveriteľná chyba rozhodkyne obrala Austráliu na futbalových MS žien v Nemecku o víťazstvo v stretnutí D-skupiny nad Rovníkovou Guineou. Asi najjasnejší pokutový kop v histórii futbalu však zostal neodpískaný...
Bežala 16. minúta duelu, keď Austrálčanky za stavu 1:0 vo svoj prospech podnikli ďalší útok a strela Leenay Khamisovej sa od žrde odrazila späť do poľa. Dezorientovaná zadáčka Bruna loptu chytila vo vlastnej päťke do rúk, sekundu-dve ju držala a až po chvíli ju odhodila na zem.Šokované Austrálčanky márne kričali na maďarskú rozhodkyňu Gyöngi Gaalovú, hra na prekvapenie všetkých pokračovala ďalej.

  • Kvalita:
  • Zverejnené: 8.7.2011 10:57
  • Páči sa: 83% (41 hlasov)
  • Obľúbené: 21
  • Komentárov: 105
  • Dľžka: 0:52
  • Kategória: športy
  • Tagy: futbal, pokutový kop, ruka, penalta, rozhodkyňa, ms ženy, ženský futbal
reklama
Komentáre (105)
zobraziť viac ↓
  • ilookedatyou pred 5 rokmi a 8 m
    Pro bubáky nejsou pravidla, kurňa?

  • jozo98765 pred 6 rokmi a 6 m
    to je šecko Wänkeho robota

  • tornak270 pred 6 rokmi a 6 m
    ženy...

  • skradola pred 10 rokmi a 4 m
    To čo bolo ako reflex to chytila a potom pustila, ja nič ja muzikant :D

  • martin85 pred 11 rokmi a 3 m
    sprosta krava za take piskanie chce platit nech si kupi okuliare a vipadne fuj

  • matsnv pred 12 rokmi a 4 m
    WTF? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • guildwars pred 12 rokmi a 7 m
    kričali na maďarskú rozhodkyňu Človek sa čuduj

  • sepko pred 12 rokmi a 8 m
    tak ofsajd to neni urcite sa pozri ze v case nahravky ta hracka este nie je v ofsajde

  • hellomynameisspk pred 12 rokmi a 10 m
    Ved maďarská rozhodkyňa ...

  • david13 pred 12 rokmi a 10 m
    ja si iba myslim že ofsaid ale možno ne

  • fifa123 pred 12 rokmi a 10 m
    Biele na čiernom není o čom :D

  • kraken234 pred 12 rokmi a 10 m
    nechápem prečo to nespravia ako na hokeji ...takýmto chybám by sa predošlo ...

  • exo7ic pred 12 rokmi a 10 m
    si chcela zahrat volejal

  • komentatork pred 12 rokmi a 10 m
    asi si myslela, ze je prerusena hra ale nebola :D

  • andruid pred 12 rokmi a 10 m
    omg :D

  • cvok1234 pred 12 rokmi a 10 m
    FAIL :D

  • maja3008 pred 12 rokmi a 10 m
    Armball.. :D

  • guru696 pred 12 rokmi a 10 m
    nie nadarmo sa vravi : Ty si madar... :D A nie je to chyba 1neho rozhodcu,ale 4tyroch... a myslim,ze to muselo postupit na vyssie miesta a ta hlavna rozhodkyna bude piskat tak akurat doma pri telke.. :D

  • macher888 pred 12 rokmi a 10 m
    Rozhodca má vždy pravdu ,ale iba keď je triezvi :D

  • lukas2222 pred 12 rokmi a 10 m
    ked som cital ze madarska rozhodkina tak uz som pochopil.